Alin Les_2016Din uzura implicarii in evaluarile mele poligraf, criminologice, judiciare, recunosc ca femeile au ocupat un loc sensibil egal cu barbatii.

In profesia pe care mi-o desfasor, pot afirma cu certitudine ca atat femeile, cat si barbatii se ‘’bucura’’ de suspiciuni ce tin de diferite infractiuni: fals in acte, uz de fals, disparitii de sume de bani in forma concreta, escrocherii in tranzactii cu bani si bunuri, furturi concrete din casele cunoscutilor, complicitati la fraude economice, tentativa de mituire etc. Deopotriva, ma port neutru binevoitor cu fiecare persoana ce trece pragul Cabinetului sau i-l trec eu pe-al ei intr-o multinationala, fabrica, depozit, firma etc. Ii multumesc fiecareia pentru ca am invatat, suplimentar, ce este bine si ce este rau!

Indiferent de meseria profesata, femeia si-a adus plusul-valoare pentru Cabinetul de Psihologie din Sibiu. De la avocat pana la director firma, director fabrica, responsabil birou ‘’Control’’, responsabil gestiune, contabil, mama-beneficiar, sotie-beneficiar, bunica-beneficiar, matusa-beneficiar, amanta-beneficiar etc. Fiecareia ii multumesc aparte!

Pentru Societatea Romana de Criminologie si Criminalistica, Filiala Sibiu, al carei presedinte sunt, femeia cu care am intrat in contact a fost ministru, magistrat, ofiter de probatiune, director de penitenciar pentru minori si tineri, psiholog in cadrul penitenciarelor, director Asistenta Sociala, gardian penitenciare, realizator TV si radio, avocat, psihiatru, asistent social etc. Le sunt profund recunoscator! Sunt unde sunt si datorita lor!

Pentru Cabinet si Societatea Romana de Criminologie si Criminalistica, Filiala Sibiu, femeia profesor universitar, femeia de la ‘’Resurse Umane’’, femeia consilier juridic, femeia secretar, femeia editor, femeia colaborator, femeia responsabila de curatenie, femeia detinut, femeia bibliotecar etc. Fiecare ia parte la un rol social decis de Divinitate si alegerile proprii, iar pentru implicarea fiecareia in existenta personala, ii multumesc!

Alin Leș

psiholog

consultant, formator, expert in Criminologie si Stiinte Criminale

Alin Les - psiholog expert criminolog - SRCC - ELSA Constanta 2015 - 27

Societatea Romana de Criminologie si Criminalistica, Filiala Sibiu

Presedinte

©2016. Toate drepturile rezervate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.