Merită s-o citești până la capăt. 

Dacă te vei opri la un moment dat, înseamnă că acolo are legătură cu tine mai mult decât cu ceilalți. Acolo te regăsești cel mai bine. Dar îți recomand să continui. Până la final. 

Este o carte energică, despre viață. La general, vorbind. În particular, este despre minciună compulsivă, manipulare, bani, combinații, sex, datorii, prostituție, nimfomanie, patimi, piedici, relații sociale, aparențe, limite, nevoi, masochism, dependențe, fantasme, planuri, încredere, depresie, agende (fizice sau imaginare), superstiții (scorțișoara aduce bani), „montaje”, decepții, alcool, complicități, excitare, adrenalină, răzbunare, dezgust, „burete-de-mare” (material, sintetic sau natural, care se introduce în vagin pentru a reuși să faci sex când ești la menstruație; se folosește în industria sexului), seducție, motive, „Un bărbat care se uită la tine înseamnă bani în cont, aproape sigur”, curtare, discreție, umilire, durere, sarcină versus avort, exhibiționism, fetișism, explorare etc. 

Cartea este un cântec de lebădă. Lebădă neagră. Un Rhodos al literaturii erotice. O poți înțelege dacă te transpui în fiecare personaj relatat de autor. 

Sugestie: ia-ți notițe când simți nevoia. Sau scrie în jurnal trăirile tale, dacă ai unul. 

sursa: www.elefant.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.