Câteva constatări
 
1. Fantasmele sexuale ale bărbaților NORMALI din studiul meu legat de VIOL arată (printre alte realități legate de sexualitate și viol) că femeia este percepută ca BUN PERSONAL sau PROPRIETATE PERSONALĂ. Este o realitate intrapsihică, dragii mei, legat de felul sau modalitatea în care bărbatul normal din România vede femeia (relațiile interpersonale).
 
2. Fantasmele sexuale ale bărbaților care au comis viol corelează semnificativ cu PEDEAPSA SEXUALĂ. Dacă omorul a fost precedat (sau nu) de viol, nu putem ști. Încă. Dar dacă a fost și viol, atunci revenim la studiul științific al fantasmelor sexuale. Și Registrul Național al Infractorilor Sexuali. NU povești din cărți. NU analize comportamentale de la impostori. NU autopsii psihologice de la pseudo baroni în profiling.
 
3. Ca să înțelegem un individ care a comis și viol în serie (dacă se va dovedi a fi în serie), ante sau postmortem (cum se va proba de legiști), trebuie să înțelegem mecanismele psihologice/psihodinamice din spatele fantasmelor lui sexuale: complexul de inferioritate, complexul penisului mic, libidoul crescut, sadismul, nevroza sexuală, anxietatea sexuală, disfuncțiile sexuale etc.
________
E timpul să vorbim științific în criminologia și psihologia criminologică aplicate în domeniul justiției. Altfel, incompetența, plagiatul, miserupismul, corupția (și multe altele) vor rămâne la ordinea zilei și peste 5, 10 sau 50 de ani.

Un gând despre „CRI – MI – NO – LO – GI – A ȘI PSIHOLOGIA CRI – MI – NO – LO – GI – CĂ EVIDENCE-BASED (BAZATĂ PE DOVEZI ȘTIINȚIFICE), FRAȚILOR! AICI ESTE CARACALUL!

  1. Da, aveti dreptate cand va referiti la impostorii care vin si fac analize pe care le transmit prin media la ore de audienta maxima.
    Eu as fi incadrat cazul Caracal la omor cu motivatie sexuala. Cand vom avea date mai multe despre caz, putem sa discutam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.