Unii spun că nu toți avem fantasme sexuale. Alții spun că toți avem fantasme sexuale. O a treia categorie afirmă că toți avem fantasme sexuale, dar nu toți le punem în aplicare/funcțiune (din varia motive).
 
Studiul-pilot pe care-l desfășor la nivel național a identificat o categorie de fantasme sexuale pe care literatura de specialitate o numește „dirty-normal”. Ce presupune asta?
 
„Dirty-normal” înseamnă că atât populația normală (sau normofilă) apelează la fantasme sexuale perverse, cât și faptul că violatorii apelează la fantasme sexuale normale/normofile. Mai exact, factorii rezultați în urma analizelor statistice indică cel puțin 4 tipuri de fantasme sexuale comune. Dacă în cazul cuplurilor normale, fantasmele sexuale perverse produc un efect de catharsis, în cazul violatorilor fantasmele sexuale normale mai echilibrează din statutul psihopatologic al gândirii sexuale.
 
Așadar, fantasmele sexuale „murdar-curate” se află în atât în imaginarul populației normale, cât și al celor care comit violul.
Conferinta Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti / 3 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.