FENOMENUL SWINGER. DESPRE HORMONI INDUSTRIALIZATI SI FANTASME INSECURE


Undeva în Țara Galilor a avut loc acum, în 2016, cel mai mare festival de schimb de soții/parteneri.

Alin Les_2016_Expertize_Criminologie_ForensicMai exact, sexul cu partenerul nu este suficient și vreau lărgirea zonei de confort: sex cu al treilea, al patrulea etc.

 

Ce vreau să transmit aici celor care se vor ocupa de expertizele în zona penală, în cazul infracțiunilor cu motivație sexuală: Eros intră în funcțiune cu un impuls de moarte.

 

Mai exact, Eros și Tanatos străbat un deal, apoi un munte numit libido pentru a ajunge la Marele Templu: ejaculare și orgasm.

Pe metereze, ar trebui să găsim conștiinta cu un binoclu, dar în acest caz, preferă un cocktail cu fantasme.

În fapt, hormonii se extaziază suplimentar când fantasmele sunt cerute cu insistență. Fantasma, ca oxigen al vieții psihice, este indispensabilă sexualității, mâncatului, în general satisfacerii nevoilor de bază.

La fel de important este că fantasmele sunt indispensabile actului criminal. Indiferent că vorbim despre fantasme conștiente sau inconștiente.

Fantasmele de ejaculare, de înghițire, dar și cele de „interogatoriu” intim cu diverși parteneri sunt componente esențiale în swingerism.

swing

Există un lup singuratic în fiecare swinger. Iar acel lup fantasmează la un harem de partenere/-i cu care să se desfete veșnic.

Vulnerabilitatea la imaginile cu conținut sexual, dar și un prag scăzut de toleranță la sex reprezintă torța swingerului!

Alin Leș

psiholog expert criminolog

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.